Nejnovější recenze ze sekce Láhve na pití
- nerez, voda zůstává dlouho čerstvá a nepáchne
- ochrana savky
- pojistka proti samootevření
- objem 1,2l, který se vejde do klasického kovového cyklonosiče a to i s ochaným obalem
- dobře se umývá
- bytelné očko sloužící k pohodlnému přenosu jedním prstem
Láhev jsem vyzkoušela v horkém dni na padesáti kilometrech, až do samého konce byla voda opravdu čerstvá a chladivá. V cyklonosiči drží pevně, ani v terénu se nehla, ale nedá se tedy vytáhnout jednou rukou. Mě to nevadí, protože jezdím na velké koloběžce, ale cyklistovy by to vadit mohlo. Přes odvzdušňovací otvor by mohlo při prudkém převrácení láhve kapat, ale mě se to ještě nestalo. Za mě je láhev dobře udělaná a je to víc, než jsem za tu cenu čekala.
- rychlost dodání, kvalita
- lehká, praktická
láhev bez brčka se snadným otvíráním
Je to slabší plast. Čekám, že se to při prvním pádu rozbije. Líbí se mi závěsné nosítko.
Skvěla lahev do školy i na výlety. Lehká, praktické zavírání s pojistkou, neprotéká, dobře se čistí. Zatím nejlepší lahev na kterou jsme narazili.
Skvělá lahev, tak akorát do školy, neteče, dobře se čistí.
Skvělá lahev, tak akorát do školy. Neteče, dobře se čistí.
- Cena a kvalita
Velice kvalitní, dcera spokojená
- Lahev praskla při cca desátém použití při pádu z metru na trávu. Vyhozené peníze
Kupte si raději lahev od jiného výrobce
Láhev je lehká, skladná = ideální na cesty.
- láhev bytelná a velký objem
- brašna na láhev je bohužel katastrofa. Chápu, že za ty peníze nelze čekat zázrak, ale materiál brašny je tenký a brašna se deformuje když láhev vkládáte nebo ji vytahujete. Plastová spona na zapínání sice plní funkci, ale manipulace s ní je zajímavá. Nejhorší jsou ale kovové klipy, které se při první příležitosti ohnou a rozepnou. Při prolézání podrostem mi láhev díky tomu odpadla od pasu.
velikost akorát
Láhev pro dítě, je spokojený.
Reakce obchodu krabickyshop.cz
Děkujeme za kladnou recenzi láhve Sistema zakoupené na Krabickyshop.cz. Jsme rádi, že Vám dobře slouží a věříme, že budete spokojená i nadále.
Za tým Krabickyshop.cz
Pavel Mařík
- Kvalitní zboží
- Krásně lehká, to mě mile překvapilo
- Opravdu hezký design
- Časové ukazatele jsou super, více a pravidelně piju
- Doporučuji
- Barva
- Velikost
- Kvalita
- Protýká
dobrý
- Dobré se vymývá, i se z ní dobře pije
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »